Direktlänk till inlägg 14 januari 2016
Ingredienser:
1 ½ dl filmjölk
½ dl flytande smör, rapsolja och oliv (jag blandade lite flytande smör, rapsolja och olivolja i ett dl-mått)
1 ½ dl riven smakrik ost (jag tog en julost som vi inte hade ätit upp)
1 ägg
2 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
1 ½ tsk bakpulver
2 krm salt
Dekorering:
Flingsalt
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°.
Rör samman samtliga ingredienser.
Klicka eller spritsa ut smeten i muffinsformar. Strö över lite flingsalt.
Grädda i mitten av ugnen 15- 18 minuter.
Servera muffinsen ljumma som de är eller tillsammans med t ex Bregott.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 | 7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|