Direktlänk till inlägg 1 september 2015
4 port
400 g pasta
250 g frysta sojabönor
3 mogna avokador, skalade, urkärnade och tärnade
2 vitlöksklyftor, pressad
2 gröna chili, grovhackade
60 g pinjenötter
Bladen från 1 kruka basilika
Bladen från 1 kruka persilja
Finrivet skal och saft av 1/2 citron
1 dl olivolja
75 g parmesan, grovriven
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Rör ner de frysta sojabönorna i pastavattnet innan det hälls av så att de tinar. Eller koka sojabönorna enligt anvisningen på förpackningen.
Gör peston genom att köra vitlök, chili, pinjenötter, basilika, persilja, skal och saft av citron, olivolja och parmesan i en matberedare till en finkornig massa.
Blanda spaghetti, pesto och avokado. Servera!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|